Provinciale U21 Selecties

Al jaren organiseert de Vlaamse Zaalvoetbalbond een competitie en beker voor provinciale U21 selecties. De beste aangesloten spelers onder de 21 jaar worden opgeroepen om deel uit te maken van hun provinciale selectie. Spelers kunnen uitkomen voor de provincie waarin ze wonen en/of spelen. Voor het huidig seizoen zullen Antwerpen, Oost-Vlaanderen, West-Vlaanderen en Vlaams-Brabant deelnemen aan de Beker van Vlaanderen.  

Wil je je talent laten zien? Ben je aangesloten binnen de VZVB? Ben je 21 jaar of jonger? Neem dan contact op met één van de provinciale secretarissen misschien wordt je uitgenodigd voor een testtraining of –wedstrijd.

In het verleden was er ook een Vlaamse selectie U21, dit was een selectie spelers onder de 21 jaar aangesloten bij een club binnen de VZVB. Sinds 2016 is de werking hieromtrent stilgelegd. 

Dit jaar werd de Beker van Vlaanderen gespeeld op 01-11-18 in Sporthal Drogenbrood te Beernem.  Antwerpen won  de Beker van Vlaanderen.  En de Antwerpenare kaapten met beste doelman (Kenzo Allaerts) en topschutter (Stijn Van Wezer) nog 2 mooie prijzen weg.  West-Vlaming Matisse Bossier tot slot werd verkozen tot beste speler.  Voor alle resultaten klik hier.

De U21 competitie wordt dit seizoen opnieuw gespeeld op 1 tornooidag.  Deze zal plaatsvinden op 1 mei 2019 opnieuw in sporthal Drogenbrood te Beernem.  Hier kan u het schema terugvinden.