Provinciale U21 Selecties

Al jaren organiseert de Vlaamse Zaalvoetbalbond een competitie en beker voor provinciale U21 selecties. De beste aangesloten spelers onder de 21 jaar worden opgeroepen om deel uit te maken van hun provinciale selectie. Spelers kunnen uitkomen voor de provincie waarin ze wonen en/of spelen. Voor het huidig seizoen zullen Antwerpen, Oost-Vlaanderen, West-Vlaanderen en Vlaams-Brabant deelnemen aan de Beker van Vlaanderen.  Het format van de U21-competitie 2017-2018 is nog niet bekend.

Wil je je talent laten zien? Ben je aangesloten binnen de VZVB? Ben je 21 jaar of jonger? Neem dan contact op met één van de provinciale secretarissen misschien wordt je uitgenodigd voor een testtraining of –wedstrijd.

In het verleden was er ook een Vlaamse selectie U21, dit was een selectie spelers onder de 21 jaar aangesloten bij een club binnen de VZVB. Sinds 2016 is de werking hieromtrent stilgelegd. 

Dit jaar werd de Beker van Vlaanderen gespeeld op 01-11-17 in De Sporthal te Heist-op-den-Berg.  Oost-Vlaanderen won opnieuw de Beker van Vlaanderen.  En de Oost-Vlamingen kaapten met beste speler (Sofiane Ben Mezian) en topschutter (Gays Halwani-Daou) nog 2 mooie prijzen weg.  Vlaams-Brabander Jari Tuyaerts tot slot werd verkozen tot beste doelman.  Voor alle resultaten klik hier.

De U21 competitie wordt dit seizoen gespeeld op 1 tornooidag.  Deze vindt plaats in Sporthal Meulenbroek te Hamme op dinsdag 1 mei 2018.  Het schema kan u hier terugvinden.